Huisregels & Algemene informatie Cat Event

Het kattenevenement van Nederland

Betalingsmogelijkheden

Bij de kassa van Animal Event kun je contant of met de pinpas betalen. Animal Event beschikt niet over een geldautomaat, er is een mogelijkheid om extra geld te pinnen bij de kassa. In een groot aantal stands kun je jouw aankopen met de pinpas betalen.

Honden

Honden zijn niet toegestaan. Alleen vooraf aangemelde hulp- of geleidehonden zijn welkom op het Cat Event. Je moet het inentingsbewijs of een titerbepaling van je hond kunnen tonen. Hulp- en geleidehonden kunnen buiten de Zwitsal Apeldoorn worden uitgelaten.

Katten

Alleen katten die door de Katten Academie geregeld zijn zullen aanwezig zijn tijdens het Cat Event. Deze katten zijn gewend aan reizen en groepen (vreemde) mensen.

Fotograferen

Tijdens het Cat Event worden foto’s gemaakt. Deze worden gebruikt voor promotiedoeleinden en kunnen ook op Facebook of onze website worden geplaatst. Het is toegestaan om foto’s te maken tijdens je bezoek aan het Cat Event voor eigen gebruik, maar niet voor commercieel gebruik.

Catering

Er zijn diverse foodtrucks te vinden tijdens het Cat Event waar je kunt genieten van diverse gerechten en dranken. Er is voor ieder wat wils: van wereldgerechten tot vegetarisch/vegan en van soep tot heerlijke koffie.

EHBO

Het kan natuurlijk gebeuren dat er onverhoopt een ongeluk(je) gebeurt. Geen nood, want er is een EHBO post aanwezig.

Parkeren

Er zijn gratis parkeerplekken bij Zwitsal Apeldoorn. Het adres is:
Zwitsal Apeldoorn
Vlijtseweg 130
7317 AK Apeldoorn

Openbaar vervoer

Zwitsal Apeldoorn is goed met het openbaar vervoer bereikbaar. Op station Apeldoorn neem je:

  • buslijn 9 naar Zuidbroek.
    Deze stopt op de Zevenhuizenseweg. Vanaf daar is het een paar minuten lopen, via het sluisje over het kanaal naar Zwitsal Apeldoorn.
  • buslijn 11 naar Stadhoudersmolen.
    Deze stopt op de Vlijtseweg (alleen op werkdagen).

Rolstoelgebruikers en minder validen

Ook voor rolstoelgebruikers en minder validen is het Cat Event toegankelijk. Wij adviseren een begeleider mee te nemen die jou desgewenst kan ondersteunen tijdens het bezoek.

Zien we jou 5 juli?